Facebook

Újabb Facebook funkció a láthatáron

Az új Facebook funkció figyelmezteti a felhasználókat, hogy nyissanak meg és olvassanak el egy cikket mielőtt megosztanák azt. A közösségi média óriása a Twitteren keresztül megerősítette, hogy teszteli az új funkciót és egy előugró ablak jelenik meg azoknak a felhasználóknak, akik cikkeket szeretnének megosztani, mielőtt valóban megnyitnák őket.