Windows 11 béta

Megjelent az első Windows 11 Béta

A héten nem lesz új fejlesztői verziója a Windows 11-nek, de valami sokkal ütősebbel rukkolt elő a Microsoft: az első Windows 11 béta build válik elérhetővé. A vállalat azt javasolja, hogy azok, akik eléggé kíváncsiak és merészek voltak ahhoz, hogy telepítsék a korai fejlesztési csomagokat, viszont most valami stabilabb dologra vágynak, úgy váltsanak a megjelenő Béta verzióra.

Általában ez a folyamat egy teljes újratelepítést igényel, de korlátozott ideig a fejlesztőiről átállhatunk a béta csatornára. A váltáshoz lépjünk a Windows Update > Windows Insider Program elemre, így válik elérhetővé számunkra a Windows 11 béta telepítése.

Windows 11 béta

Ne feledjük, hogy az új operációs rendszer még mindig aktív fejlesztés alatt áll. Ugyan a bétáknak meglehetősen megbízhatóknak és problémamenteseknek kell lenniük, még mindig nem alkalmasak arra, hogy a legtöbb felhasználó telepítse a számítógépére. Íme egy rövid áttekintés a három csatorna lényegéről:

Windows 11 béta

Amennyiben nem a fejlesztői buildet futtatjuk, de ki szeretnénk próbálni a Windows 11 béta verzióját, akkor is regisztrálnunk kell a Windows Insiders programba és a számítógépünknek meg kell felelnie a rendszerkövetelményeknek. A Windows 11 stabil verziója előreláthatólag októberben fog debütálni.

Forrás: GSMArena


Legfrissebb cikkek

Töltsd le applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s