Android 12 Mobil Gamerek

Nagy előrelépést hoz az Android 12 a Mobil Gamerek számára is

A Google nemrég jelentette be az Android Game Development Kit-jét, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy kihasználjanak néhány speciális funkciót, és egyszerűsítsék munkafolyamatokat anélkül, hogy folyamatosan váltanunk kellene a fejlesztői eszközök között. Gondolt a cég a rohamosan egyre nagyobb teret nyerő mobil gaming szektorra is, így az Android 12 a Mobil Gamerek számára is nagy előrelépést jelent.

Az Android 12 lehetővé teszi, hogy játékot már a letöltés közben is legyen lehetősége a felhasználónak futtatnia, ami különösen hasznos funkció nagy méretű játékok esetén. Ez a szolgáltatás már régebben is elérhető volt néhány játékplatformon, például a Blizzard Battle.net-en és az EA Origin Access-en. Szóval jó látni, hogy ezt a funkciót az Android telefonokon a Google Play Áruház segítségével valósítják meg, de fontos kiemelni azt a tényt, hogy ez a funkció kizárólag a Play Asset Delivery rendszert használó játékok számára érhető el.

Android 12 Mobil Gamerek

Ami az AGDK-t illeti, célja a széttagoltság csökkentése azáltal, hogy szinte minden eszköz és könyvtár számára biztosítja a hozzáférést a szükséges feladat elvégzéséhez. Ráadásul ez az eszközön lévő Android verziójától függetlenül működik és hamarosan frissítésre is kerül a közeljövőben érkező szolgáltatások támogatásának érdekében. Ezenkívül bizonyos eszközök lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy megfigyeljék a játékuk teljesítményént a CPU és a GPU által mutatott értékek monitorozásával. Végezetül pedig, amennyiben a fejlesztők úgy döntenek, hogy bekapcsolják a felhasználók számára a telemetriát, akkor ezt is megtehetik majd az Android Performance Tuner segítségével. Sokak számára lehet örvendetes az új operációs rendszer megjelenése, de az biztos, hogy az Android 12 a Mobil Gamerek számára igazi felüdülést hozhat.

Forrás: GSMArena


Legfrissebb cikkek

Töltsd le applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s