TikTok

Érkezik egy új TikTok funkció

Sokan próbálják elkerülni, de az elmúlt 1-2 év során a social media alkalmazások egyik leginkább meghatározó platformjává kezd válni. Most ráadásul egy sokak által várt új TikTok funkció is napvilágot látott, mely sokak számára lehet örömteli hír.

A TikTok jelenleg a rövid, 60 másodperces videók megosztásának legfontosabb közösségi platformja, de a harmadik negyedév elejétől az alkotók még hosszabb terjedelmű videókat is megoszthatnak majd. Drew Kirchhoff, a TikTok termékmenedzsere hivatalos üzenetében elárulta, hogy a szolgáltatás kibővíti a legfeljebb három percig tartó videók készítésének lehetőségét.

TikTok

Az alkotók visszajelzései alapján kiderült, hogy valamivel több időre van szükségük ahhoz, hogy tartalmukat életre keltsék anélkül, hogy olyan videókra bontanák őket, mint a “like and follow for part 2”. A fícsört néhány felhasználó már tesztelte és várhatóan hamarosan mindenki számára elérhetővé válik az új TikTok funkció. Így elmondható az a tény, hogy a hosszabb videók bevezetésének célja az elkötelezettség maximális szinten tartása. Mivel a végfelhasználók akár háromszor is több időt tölthetnek el az alkalmazásban a folyamatosan rájuk zúduló videók megtekintésével.

Forrás: GSMArena


Legfrissebb cikkek

Töltsd le most applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s