Windows 11

Várhatóan ősszel debütál a windows 11

A Microsoft a múlt héten tett bejelentést az új operációs rendszer bemutatásával kapcsolatosan, de ebből a nyilatkozatból csak annyi derült ki, hogy még várhatóan idén debütál a Windows 11.

Azonban, ha alaposabban megvizsgáljuk azokat a felvételeket, amelyeken az új OS főképernyője található, úgy érdekes felfedezést tehetünk. Az alábbi képernyőképen két Microsoft fejlesztő közötti beszélgetés látható. Egészen pontosan Stevie Bathiche (a Surface Team-től), Panos Panay-nek szánt üzenete olvasható rajta, miszerint: “alig várom októbert!”. Valamint a Microsoft hivatalos promóciós anyagai között a Windows 11 tálcáján az október 20-i dátum látható.  

Windows 11
Windows 11

Nem mellesleg a világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi cége a Walmart is egy igazán árulkodó bejegyzést tett közzé. Miszerint 2021 októberében indul egy ingyenes Windows frissítés az általuk forgalmazott laptopokra, ami folytatódik 2022-ben is. Ugyan hiába nem említették meg a konkrét dátumot, de ezen információk alapján, joggal adhatunk hitelt azoknak a spekulációknak, miszerint várhatóan október végén fog debütálni a Windows 11.  

Forrás: TheVerge


Legfrissebb cikkek

Töltsd le most applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s