Huawei P50

Hamarosan bemutatásra kerül a Huawei P50 sorozat

Egy Weibo pletyka szerint a Huawei P50 sorozat bemutatására július 29-én kerülhet sor. Erre a következtetésre egy bináris kód (101101100) átkonvertálása után kapott szám adhatott okot (729), ami utalás lehet a fentebbi dátumra. Állítólag a P50 család három taggal fog debütálni: a P50, a P50 Pro és a P50 Pro+ készülékekkel.

Viszont egy másik kínai forrás arra az opcióra is felhívta a figyelmet, miszerint (a pandémiának az ellátásra gyakorolt hatásának következtében) a többnyire 4G képes eszközök is leleplezésre kerülhetnek, mely modellek javarészt a Kirin 9000-es processzorral rendelkeznek. Ennek folyományaként az árcédula is tükrözné ezt, de azért továbbra is reménykedünk abban, hogy mégis az 5G képes mobilok kerülnek majd leleplezésre.

Huawei P50
Huawei P50

Napvilágot látott egy harmadik teória is, ami szerint egy új 1/1,18 hüvelykes érzékelőt használ majd a gyártó az ultraszéles látószögű kamerához. Ez minden bizonnyal nemcsak a legnagyobb ultraszéles látószögű szenzor, hanem az eddig megjelent mobilok között is első lenne a méretét tekintve ez az érzékelő. Ami viszont már szinte biztos, hogy a P50 Pro és a Pro+ fő érzékelője is egy 1 hüvelykes Sony IMX800 szenzor, ami már önmagában is impozánsnak mondható. Érdemes megemlíteni továbbá a Huawei P50 sorozat kinézetét illetően, hogy a P50 OLED kijelzője enyhén hajlított lesz, míg a P50 Pro és a Pro+ “vízesés” jellegű lekerekített oldalakkal rendelkezik majd. Kíváncsian várjuk a fejleményeket és a nemsokára esedékes bemutatót.

Forrás: GSMArena


Legfrissebb cikkek

Töltsd le most applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s