Samsung Galaxy S21 FE

Érdekes színválasztékot kap a Galaxy S21 FE

A 2021-es év egyik legjobban várt Samsung okostelefonja a Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition). A Galaxy S20 FE utódja valószínűleg az év harmadik negyedévében debütálhat a nagyérdemű előtt. Viszont most Evan Blass egyik (avagy @evleaks) legújabb Twitter bejegyzésében mutatja be, hogy várhatóan milyen színekben fog majd pompázni az új üdvöske.

A választékban található igazán szokatlannak mondható szín is a kommersznek mondható fekete és fehér mellett. Az egyik ilyen az olajzöld, amitől az S21 FE modell kinézete igazán katonásra sikerült, míg a másik érdekes szín a lila. Viszont a fekete variánsnál a képek alapján nagyon sötétnek tűnik a textúra, míg a fehér esetében a képek alapján egy nagyon élénk és világos árnyalatot kapunk.

  • Samsung Galaxy S21 FE - zöld
  • Samsung Galaxy S21 FE - fekete
  • Samsung Galaxy S21 FE - fehér
  • Samsung Galaxy S21 FE - lila

Úgy tűnik, hogy ez megerősíti Steve Hemmerstoffer (más néven @OnLeaks) korábbi értesüléseit. A telefon nagyjából hasonlít a Samsung Galaxy S21-hez, főleg a hátlapon található három érzékelővel ellátott kameraszigettel. Ugyan a Samsung Galaxy S21 FE tényleges hardver specifikációival kapcsolatban egyelőre még nincsenek konkrét értesüléseink, azonban egyetlen adat már napvilágot látott. Az S21 FE előreláthatólag egy 4.500 mAh-es telepet kaphat, szemben a Samsung Galaxy S21-ben található akkumulátorral, melynek 4.000 mAh-es a kapacitása. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket és reméljük, hogy hamarosan újabb információkról számolhatunk majd be az érkező mobilkészülékről.

Forrás: AndroidAuthority


Legfrissebb cikkek

Töltsd le most applikációnkat és ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s