Honor 50 és 50 Pro

Kiszivárgott képeken a Honor 50 és az 50 Pro

Pár hónapja már voltak kiszivárgott információk a Honor 50 és a Honor 50 Pro készülékekről, azonban most két kép is napvilágot látott, amelyekről következtetni tudunk arra, hogy a soron következő mobilok, milyen kamerával lesznek felszerelve.

A Honor 50 Pro 108 megapixeles kamerája f / 1,8 objektívvel rendelkezik. A második gyűrű két kamerának ad otthont, és bár a specifikációjuk nincs feltüntetve, úgy tűnik, egyik sem periszkóp lencsével rendelkezik. Az előzőleg megjelent renderképeken egy periszkóp lencse is látszódott, így előfordulhat, hogy a Honor egy 50 Pro + modellel is előrukkolhat. Viszont azt a tényt sem zárhatjuk ki, hogy a korábban kiszivárogtatott fotó hamis volt. Amennyiben a Honor 50-et vesszük szemügyre, úgy valószínűleg egy 50 MP-es főkamerát fogunk kapni, szintén f / 1,8 objektívvel. Elméletileg a Honor 50-es sorozata elsősorban a vloggereket fogja megcélozni, mint célközönséget.

  • Honor 50 Pro
  • Honor 50

A Honor 50-es sorozatot hivatalosan június 16-án mutatják be. Nem mellesleg a cég elhintette azt az információt is, hogy az egyik telefon az elsők között fogja használni a Snapdragon 778G típusú processzort. Korábban még áprilisban olvashattunk kiszivárgott specifikációkat az Honor 50 Pro+ modellről, mely az alábbiakat tartalmazta: Snapdragon 888-as processzor, 6,79″ -os 120 Hz-es AMOLED kijelző, 50 MP-s fő kamera, 13 MP-es ultraszéles lencse és 2x-es teleobjektív szenzor. Azonban ezeknek az információnak a hitelessége (az eltelt időt is figyelembe véve) kétségesnek mondhatók. Valamint a megbízhatóbb információk (3C tanúsítványok) szerint, a Honor 50 és 50 Pro vezetékes gyorstöltése 66, illetve 100 W lesz. Ráadásul pedig érdemes megemlíteni azt a tényt, hogy a sorozat tagjai lesznek azok a mobilok, melyeken újra megtalálhatóak lesznek gyárilag telepítve a Google szolgáltatásai.

Forrás: GSMArena

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s