Harmony OS

Pár nap és itt a HarmonyOS

Az már biztos, hogy valami történni fog június 2-án a Huawei háza táján és a HarmonyOS bemutatása mellett egyéb eszközök is leleplezésre kerülhetnek.

A Huawei a HarmonyOS rendezvényére szóló meghívókat felhasználta a készülő termékek kipróbálására. Első körben a Huawei Watch 3 kerül terítékre, majd meglobogtattott a cég egy új M-ceruzát a készülő MatePad Pro 2 táblagéphez, de legfőképpen a Huawei P50 sorozat kerül ismét fókuszba. Korábban már többször láttuk ezeket a “dudorokat” kiszivárgott renderképeken és egyéb fotókon. Állítólag egy lenyűgöző Sony IMX800 1 ”szenzort tartalmaznak, azonban a kereskedelmi szankciók és a késlekedések miatt a Huawei lépéselőnye és az ezzel járó meglepetés erejének mértéke jelentősen csökkent.

Harmony OS
Harmony OS

Ráadásul a Sharp már bejelentett egy 1” érzékelővel ellátott telefont, amely egy igazi mélyütés a Huawei számára. Az említett mobil kameráját egyébként a Leica-val (a Huawei hosszú távú partnere) közösen fejlesztették ki. Pár nappal az Aquos R6 nyilvánosságra hozatala előtt olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Leica új partnert keres és a cég reakciója csupán a következő volt: “no comment”

Mindenesetre a dátum mindhárom előzetesnél június 2. Egyelőre viszont, még nem lehet pontosan tudni azt, hogy a Huawei P50 telefonokat csak platformként használják-e a HarmonyOS bemutatására, vagy a cég végre piacra dobja-e új zászlóshajóit.

Forrás: GSMArena

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s