Huawei P50

Képeken a huawei P50

Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka látott már napvilágot a Huawei P50 dizájnjával kapcsolatosan és azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a P széria megszokott formavilágához képest a hátlapi kamerasziget elrendezése merőben másképpen fog kinézni.

A P50 sorozat legfrissebb híre a @RODENT950 felhasználó Twitteren közzétett bejegyzése. A kiszivárogtató azt állítja, hogy ezek a képek nem makettekről készültek, hanem tényleges renderképek. Ezekben a megjelenítésekben a két nagy gyűrűn belül négy kameraegység látható. A felsőben három szenzor figyelhető meg, míg az alsó klaszterben egy lencse kapott helyet. Ezáltal feltételezhető az, hogy az alsó kamera lesz a főkamera.

A Twitter spekulációk azt sugallják, hogy a Huawei P50 szérián belül három készülék is napvilágot láthat, így nem elképzelhetetlen, hogy a képen egy Lite modell látható. Egy felhasználó (@alfawien) nagyítani tudta a fotót és ezek alapján többen arra a következtetésre jutottak, hogy a P50 periszkóp kamerája változó nagyítással rendelkezik.

Huawei P50

A híresztelések szerint a P50 Lite 6,3 hüvelykes képernyővel és központosított punch-hole szelfikamerával érkezik. Továbbá valószínűleg a Sony 1 hüvelykes IMX 800 szenzora is helyet kapott a négy kameraegység között. A Huawei P50 trió várhatóan valamikor májusban vagy júniusban jelenik meg, szóval már nem kell sokat várnunk a teljes leleplezésre.

Forrás: GSMArena

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s