iPhone 13

Itt vannak az első renderképek: iPhone 13

Igaz, hogy még nagyjából 5-6 hónapra vagyunk a következő iPhone leleplezésétől, de az új üdvöskéről szóló pletykák már elkezdtek terjedni és most a kiszivárogtató David Kowalski (@ xleaks7) összefogott a Coverpigtou.it-vel, hogy megosszák a CAD-alapú megjelenítéseket a vörös iPhone 13-ról.

Az általános kialakítás továbbra is hasonló az iPhone 12-es sorozathoz, a lapos oldalakkal és a notch-al, de a kivágás mérete ezúttal láthatóan kisebb lett. A mobil dimenzióinak értékei közel azonosak, mint az iPhone 12-es modell esetében: 146,64×71,5×7,56 mm.

Nagy változás a hátlapon figyelhető meg, ahol a két kamera átlósan helyezkedik el. Ugyanez a fényképezőgép kialakítás volt látható a két nappal ezelőtt kiszivárgott iPhone 13 mini CAD képek esetében is, bár sajnos még nincsenek pontos információk az érzékelőkről.

Red iPhone 13

Remélhetőleg egyéb innovációkat is fog hozni a felhasználók számára az iPhone 13, mert csupán a hátsó kameraegységek elrendezésén változtatni nem lesz elegendő az eladásokhoz. Mindenesetre a kiszivárgott képek és a videók egy igazán szemrevaló dizájnt tárnak elénk, de ahogyan már megszokhattuk, úgy a megjelenésig még bőven van arra esély, hogy a végleges kinézete az új iPhone-nak teljesen más legyen.

Forrás: GSMArena

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s