Samsung iTest

A Samsung felhasználó élmény elérhető iPhone-on a Samsung iTest segítségével

A Samsung indított egy kampányt, amely az iPhone felhasználók számára ad „egy kis ízelítőt a Samsung élményből” és a Samsung iTest nevet viseli. Amikor egy iPhone mobillal látogatunk el erre az oldalra a webhely arra kéri a felhasználót, hogy létrehozhasson a kezdőképernyőn egy ikont, amely egy szimulált Samsung Galaxy eszköz környezetet hoz létre.

Ugyan a felhasználói lehetőségek viszonylag korlátozottak, de az biztos, hogy egy jól megtervezett marketing lépésről van szó. A kamera alkalmazás megnyitása után például automatikusan lejátszódik egy videó, amelyben Logan Dodds influencer szerepel, aki bemutatja a Samsung kamera alkalmazás funkcióit a körülötte lévő felületen. A kezdőképernyő többi alkalmazásáról is szót ejt és promótálja a Samsung egyéb szolgáltatásait és kiegészítőit, miközben kitér a szöveges üzenetek bemutatására és még egy telefonhívást is szimulál a felhasználók számára.

Amennyiben pedig mélyebbre ásunk a programban, úgy találhatunk néhány rejtett funkciót is. A Samsung kifejezetten az iPhone felhasználókat célozta meg ezzel a kampánnyal. Viszont, ha egy másik eszközzel látogatjuk meg az oldalt, úgy egy üzenetet kapunk, amely azt mondja: „Már Androidos eszközt használsz”, míg ha asztali böngésző esetében a webhely egy QR-kódot jelenít meg, amit egy iPhone-al tudunk beolvasni. Ugyan nem kell ettől a dologtól csodát várni, de az már igaz, hogy ez egy jóval kreatívabb marketingfogás, mint egy sima mobiltelefon hirdetés.

Ahol pedig ezt kipróbálhatod: Samsung iTest

Forrás: TheVerge


Kövesd friss híreinket a TheMobilTrend alkalmazáson keresztül.

Legfrissebb készüléktesztek pedig a – Nálunk járt gyorsteszten – rovatunkban érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s