Jönnek a hajlítható kijelzős iPhone-ok?

Új értesülések megerősítik azt, hogy az Apple két összecsukható iPhone-terven dolgozik, amelyek átestek a cég belső tartóssági tesztjein, így az új összecsukható iPhone-ról szóló pletykák egyre inkább szárnyra kapnak.

December végén Jon Prossert beszélt két összecsukható iPhone tervről, amelyeket teszteltek annak kiderítésére, melyik eszköz lesz az Apple első összecsukható telefonja és úgy tűnik, hogy a tesztek eredményei biztatók. A legkardinálisabb kérdés pedig az volt, hogy a két eszköz zsanérrendszere ellenáll-e a mindennapi használatnak és úgy tűnik mindkettő modell kiállta ezt a próbát.

Az első összecsukható iPhone elképzelés egy kétképernyős modell volt, melynek terve 2020 júniusában került napvilágra, amikor szintén Jon Prosser tweetelt, hogy ennek a prototípusnak két különálló kijelző panelje van egy zsanéron annak ellenére, hogy a két különálló panel meglehetősen folyamatosnak tűnt. Az Apple első körben az iPadek esetében alkalmazta volna ezt a technológiát és mellettük egy dupla összecsukható mobilkészüléket terveztek, amelyet először 2019 májusában láthattunk.

Twitter

Állítólag a második összecsukható iPhone modell dizájnja a Samsung Galaxy Z Flip vagy a Moto RAZR kinézetére emlékeztet elsősorban. Ez az eszköz várhatóan a Samsung által biztosított rugalmas OLED-kijelzővel érkezik, mivel a cég 2020. elején már több kijelző mintát küldött az Apple-nek tesztelés céljából. Előfordulhat azonban, hogy 2022/23-as évig kell várnunk, hogy az új összecsukható iPhone megjelenjen a polcokon.

Forrás: MacRumors

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s