Milyen volt a debreceni Mi Store megnyitója? Mutatjuk!

Ahogyan már korábban megírtuk, december 5-én megnyílt a Xiaomi első vidéki Mi Store-ja Debrecenben, a Fórum bevásárlóközpontban. Az esemény résztvevői a járványhelyzetnek megfelelően betartották az aktuálisan érvényben lévő járványügyi jogszabályokat, ezáltal rendezett mederben zajlódhatott le a megnyitó a sok résztvevő ellenére is.

A megnyitó hétvégén megközelítőleg ezren látogatták meg a vadonatúj üzletet, ahol rengetegen éltek az exkluzív kedvezményekkel, ugyanis több mint 1000 db Xiaomi termék talált gazdára az elmúlt hétvégén.

Az okostelefonok közül a Redmi Note 9 PRO és a Mi 10T széria modelljei voltak a legkeresettebbek, továbbá a nyitási akcióban szereplő Mi Body Composition Scale 2, a Mi Smart LED Bulb és a MI Home Security Camera 1080p 360 voltak a legkelendőbb termékek. 

Tehát elmondható az, hogy a debreceniek örülnek az új üzletnek. Ennek segítségével további lépéseket tett a Xaiomi annak érdekében, hogy még szélesebb körben váljon ismertté a márka és így az általa forgalmazott termékek.

A képek a Xiaomi Magyarország tulajdonát képezik. Azok felhasználásához előzetes engedélyre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s