Xiaomi: Cívisváros, jövök!

Manapság már a legnagyobb fanyalgók sem tagadhatják azt a tényt, hogy a Xiaomi egy innovatív és minőségi eszközöket gyártó cég. Mindössze 10 év globális piaci jelenlét alatt, mára Európa valamint a világ harmadik legnagyobb okostelefon márkájává avanzsált. Ezért nem is csoda, hogy a napokban újabb Mi Store kerül megnyitásra ráadásul nem is akárhol. A legújabb Xiaomi üzletnek az Észak-alföldi régió legszebb és legnagyobb bevásárlóközpontja lesz az otthona, amely nem más, mint a Fórum Debrecen.

Jó hír, hogy nem kell sokáig várnunk az ünnepélyes megnyitóra, hiszen az előttünk álló hétvégén, 2020.12. 05.-én 10 órakor kerül sor az eseményre. A Fórum Debrecen bevásárlóközpontban nyílik meg a Xiaomi harmadik hivatalos magyarországi Mi Store-ja, amely 85 négyzetméteres üzlettérben várja majd az érdeklődőket. Külön érdekessége a képviseletnek, hogy nem csupán a legújabb okostelefonok szerepelnek a vásárlói palettán, hanem a Xiaomi AIoT termékei is (okosporszívók, légtisztítók elektromos rollerek, otthoni biztonsági kamerák, okoskarkötők és számtalan egyéb okos termék) megvásárolhatóak lesznek. Nem meglepő módon a nyitásra a Xiaomi különleges akciókkal kedveskedik a nagyközönség számára a készlet erejéig, melyet mindenképpen érdemes kihasználni.

A debreceni nyitás hétvégéjének különleges kedvezményei az alábbiak lesznek: 

  • Xiaomi Mi Smart Band 5: 14 990 Ft helyett 9 990 Ft
  • Xiaomi Mi Body Composition Scale 2: 7 990 Ft helyett 4 990 Ft
  • Xiaomi Mi Box S: 23 900 Ft helyett 17 900 Ft
  • Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential: 4 490 Ft helyett 2 990 Ft
  • Xiaomi Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360: 12 900 Ft helyett 9 990 Ft
  • Xiaomi Redmi Note 9 Pro (6/128 GB): 114 900 Ft helyett 79 900 Ft

A nagy érdeklődésre valót tekintettel a vállalat arra kéri az eseményen résztvevőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be az aktuálisan érvényben lévő járványügyi jogszabályokat. Az ünnepélyes megnyitón személyesen Wagner Tibor is jelen lesz, aki nem más, mint a Xiaomi magyarországi képviseletének vezetője, valamint a szalagátvágást a házigazda szerepében Tamás Zsolt élőben fogja közvetíteni a Xiaomi Magyarország Facebook oldalán.

One comment

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s