A nagy megújuló: Bixby

Az elmúlt években a Samsung bárhogyan is erőlködött, mégis rendre elbukott a cég saját fejlesztésű hangalapú asszisztense a Samsung Bixby. A gyártó 2021-ben debütáló S21-es család modelljeinek fedélzetén is helyet kap a Bixby Voice szolgáltatás.

Időközben a Samsung szeretné kiterjeszteni a Bixby elérhetőségét és mint ilyen, az S21 sorozatban az ujjlenyomat-felismerés és az arc feloldása mellett a Bixby Voice is egy lesz a biometrikus azonosítók közül. Figyelembe véve azt a tényt, hogy Bixby mennyire nehezen értelmezi, hogy mit szeretne a felhasználó, úgy jogosan aggódhatunk a telefonunk biztonságával kapcsolatosan. Arról nem is beszélve, hogy mennyire lesz zökkenőmentes egy ilyen típusú feloldási folyamat.

Ki tudja, lehet most mégis sikerül egy jó dolgot kihoznia belőle a Samsungnak, bár továbbra sem értem, hogy egyáltalán volt-e olyan ember aki rendszeresen használta volna a cég asszisztensét és a bosszúságon kívül (amikor véletlenül bekapcsolva maradt) volt-e bármilyen érdemi haszna. Talán ez a mém a legtalálóbb ehhez:

Szó szerinti fordításban: Meghalt. Hagyják békén.

A továbbfejlesztett Bixby Voice nyilvánvalóan a One UI 3.1-el érkezik, amely az S21 eszközök megjelenésével lesz elérhető. A szolgáltatás a többi olyan Samsung készülékre is eljut majd, melyek megkapják a One UI 3.1 frissítési csomagot.

Forrás: GSMArena

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s