Néhány napig még igényelhető a díjmentes internet

Múlt héten megjelent a Magyar Közlönyben az a jegyzett rendelet, amely szerint a kormány a veszélyhelyzet ideje alatt oly módon is segíti a digitális oktatásban érintett családokat, hogy biztosítja az ingyenes internet hozzáférést. Jelenleg még csupán azt az elkövetkezendő 30 napot fogalja magába a határozat, amelyre a kormány a kijárási korlátozásokat és a digitális oktatást is bevezette.

Az egy havi díjmentes internetszolgáltatásra jogosult ügyfelek a támogatást online tudják igényelni november 18. 14:00 és 27. 00:00 között. Többek között a magyar piacon meghatározó szerepet betöltő két nagy cégnél is egyszerűen tudjuk az igényünket bejelenteni a szolgáltatók felé. A Telekom esetében az igény feladásához a számla bal felső részében található MT ügyfél-azonosítóra és Telekom folyószámlaszámra, valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító úgynevezett oktatási azonosítóra lesz szükség. Az oktatási azonosító tanuló esetén a diákigazolványon, pedagógus esetén a pedagógus igazoláson található.

A Vodafone esetében szükség lesz az ügyfélszámra, szolgáltatási címre, oktatási azonosítóra és az oktatási intézmény nevére, valamint szükség lehet egy korábbi számla sorszámára is. Illetve érdemes azt is megemlíteni, hogy a biztosított kedvezmény a decemberi számlában kerül majd jóváírásra.

Már csak pár nap áll rendelkezésére azoknak a helyhez kötött internet hozzáférési szolgáltatást használó ügyfeleknek, akik szeretnék a szolgáltatójuk által biztosított kedvezményt igénybe venni. A lenti linkek segítségével egyszerűen át tudunk navigálni az érintett telekommunikációs cégek oldalára, ahol további fontos információkat találunk és a regisztráció is elvégezhető.

Igénylés Telekom ügyfeleknek

Igénylés Vodafone ügyfeleknek

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s