Úttörő technológiai újítást mutathat be az Oppo

Pár évvel ezelőtt még a Xiaomi neve semmitmondó volt, azóta viszont hazánkban is egy ismert, sőt elismert márkanévként cseng a felhasználók körében. Ennek folyományaként nem szabad a többi általunk kevésbé felkapott kínai gyártót sem lebecsülni, melynek egy további ékes példája lehet az Oppo is. A jövő évben teljesen átrendeződhet a mobilpiaci gyártói rangsor és globális szinten nagy nyertese lehet a tungkuani székhelyű vállalat.

Az évente megrendezésre kerülő Oppo Inno Day egy konferencia, ahol a kínai vállalat bemutatja legújabb innovációit. A tavalyi évben egy kijelző alatti fényképezőgépet villantottak, mai napon pedig egy 125 W-os gyors töltéssel rendelkező mobiltelefon kerül leleplezésre. A Weibo hivatalos bejegyzése szerint a vállalat egy olyan koncepciós eszközt is bemutat, amely gördíthető kijelzővel rendelkezik.


A kép nem igazán szemlélteti, hogy a kijelző hogyan gördül szét, majd áll vissza eredeti állapotába, de figyelembe véve azt, hogy más cégek (például az LG) milyen megoldásokkal rukkoltak elő, elég nyilvánvaló az a tény, hogy az Oppo egy másik technológiát alkalmazott. Ezenkívül maga a vállalat azt írta, hogy: “in the future, your phone will be able to retract freely”. Lefordítva kicsit furán hangzik: „a jövőben a telefonja szabadon visszahúzódhat”.

Az Oppo innovációs nap a kínai Shenzhenben zajlik, és bár tavaly még személyesen is részt lehetett venni az eseményen, azonban a mostani konferencia érthető módon online kerül megrendezésre. Reméljük még több információval fog minket a gyártó ellátni és betekintést kaphatunk ebbe az ígéretesnek tűnő úttörőnek mondható technológiai újításba.

Forrás: GSMArena

One comment

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s