A Huawei sem tétlenkedik: érkezik a Mate 40 termékcsalád

Richard Yu a Weibon jelentette be az új Huawei termékcsalád bemutatásának dátumát, mely közelebb van mint gondolnánk. A bemutató nem kevesebb, mint 10 nap múlva, október 22.-én lesz esedékes. Korábbi hírek alapján három fő modell debütál: a Mate 40, a Mate 40 Pro és a Mate 40 Pro+. Azonban nem kizárt, hogy egy limitált Porsche Design-nal, illetve egy Lite verzióval is megörvendeztet minket a gyártó.

Bemutató dátuma

Kijelző tekintetében elvileg minden modell hajlított OLED megjelenítőt kap majd, és megmarad a dupla kameralyuk. Valószínűleg a Huawei legnagyobb fejlesztése a készülékekben helyet kapó Kirin 9000 processzor lesz, ami az első 5 nm-es chip integrált 5G modemmel.

Huawei Mate 40

Nem mellesleg a kamerák terén is nagy újtásokat fedezhetünk fel, mivel lesz olyan modell, amely 108 MP-es szenzorral és 9 tagú úgynevezett “free-form” lencsével érkezik, ami egy igazi úttörő megoldás. Amennyiben ez még nem lenne elég, a Mate széria történetében most először láthatunk majd periszkópos telefotó kamerát. A Mate 40 Pro+ esetében a gyártó pedig további meglepetéseket is tartogat még a nagyérdemű számára. Mi már nagyon várjuk a bemutatót!

Forrás: Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s