Újabb családtaggal bővül a Samsung Galaxy M széria

Hamarosan bemutatásra kerül az SM-M515F modellszámú készülék, mely a Samsung Galaxy M51-es nevet viseli majd. Nemrégiben több renderkép is napvilágot látott, miszerint az előlapon egy bal oldali punch hole selfie kamera lesz, míg a hátlapon 3 szenzor kap majd helyet az ujjlenyomat olvasó mellett. Azonban a most napvilágra került hivatalos fotók cáfolják a fentebb említett tulajdonságait az M51-es modellnek.

Az előlapi kamera középen lesz megtalálható az eszközön, míg L alakban helyezkedik el majd négy szenzor a hátlapon. Az ujjlenyomat leolvasó is más helyre került, méghozzá az oldalsó főgombba építették be, ami arra enged következtetni, hogy valószínűleg LCD kijelzővel fog rendelkezni az eszköz. Ugyan alulról nem lehet látni teljesen a telefont, de valószínűleg a 3,5 mm-es Jack csatlakozót sem kell majd hiányolnunk.

Jelenleg sajnos nem túl sok egyéb specifikáció látott még napvilágot, viszont annyi bizonyos, hogy egy igen masszív 7.000 mAh-es 25 W-os gyors töltésre képes akkumulátorral fog rendelkezni majd a mobil, illetve egy Snapdragon 730-as processzor társaságában 8 GB RAM teljesít majd szolgálatot a készülékházban. Egyes információk szerint a főkamera 64 MP-es értékkel fog rendelkezni, azonban ez még korántsem biztos.

GSMArena

Mindazonáltal már nem kell sokáig várnunk a megjelenésére, hiszen ha minden igaz akkor szeptember második felében fog bemutatkozni majd az új mobilkészülék. Az árazása is kérdéses még egyelőre, de az első becslések szerint átszámítva 90-120.000 Ft közötti összegért juthatunk majd hozzá az M51-hez, a hivatalos megjelenése után. Ez az eszköz szépen átrendezheti majd az eladási listákat a Samsung háza táján. Ti mit gondoltok?

Forrás: GSMArena

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s