Gondok lehetnek az iPhone 12 kamera lencséivel?

Az Apple iPhone 12 termékcsaládjának sorsa továbbra is rejtélyes. Néhány vállalat azt állítja, hogy az Apple az ellátás korlátai miatt az év későbbi szakaszában a kétfázisú beindítási ciklust választja. Azonban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint a bevezetési ütemterv változatlan marad. Az Apple a második szállítóját fogja priorizálni, amely nem néz szembe semmilyen lencseminőséggel kapcsolatos problémával.

Egy elemző – Ming-Chi Kuo – rámutatott, hogy az iPhone 12 sorozat egyik kamera lencséje, melyet a “Genius Electronic Optical” biztosított, minőségi problémákat produkált. Kuo legutóbbi feljegyzésében a Macrumorson keresztül megemlíti azt a tényt, miszerint a beszállító megfigyelte, hogy „a széles látószögű kamera lencséjén lévő bevonaton repedések vannak”, amelyeket az 5,4 hüvelykes és 6,1 hüvelykes ‌iPhone 12‌ modellekbe szeretnének beszerelni. A “Genius Electronic Optical” által tapasztalt minőségi problémák miatti ellátási gondok, azonban valószínűleg nem zavarják meg az iPhone 12 sorozat bevezetési ütemtervét.

Gizmachina

Jelentések szerint az Apple a második partnerétől, a “Largan”-tól kívánja beszerezni a szükséges kameralencséket, amelyek esetében eddig nem találtak minőségbeli problémákat. A “Rival Genius Electronic Optical”-nak viszont valószínűleg pótolnia kell az elveszett lehetőséget azáltal, hogy lencséit alacsonyabb áron értékesíti, hogy ösztönözze az Apple-t annak érdekében, hogy megőrizze részesedését az ellátási láncban.

Forrás: PocketNow

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s