Brutális hardverrel érkezik a Black Shark 3S

Az idei év egyik legerősebb hardverrel szerelt készülékét fogják pár nap múlva bemutatni. Ez nem más, mint a Black Shark 3S gamer mobil.

Márciusban került bemutatásra a Black Shark 3 és 3 Pro telefon, melyeket egy nagy teljesítményű Snapdragon 865 processzorral láttak el, most pedig a 3S típus a Snapdragon 865 Plus chippel kerül a polcokra, ami már magában érdekes tény.

Pocketnow

Amit már biztosan tudhatunk, hogy a Full HD+ felbontású és 90 Hz frissítési aránnyal rendelkező 6,67″-os AMOLED kijelző alatt és a már fentebb említett processzor mellett helyet kapott még 12 GB RAM is. Amiatt sem kell aggódnunk, hogy az akkumulátor mennyire fogja bírni a strapát, mivel a telep egy tekintélyes 4.720 mAh-es értékkel rendelkezik, ami ráadásul 65W-os gyors töltésre is képes.

Amennyiben egy megfelelő árcédula kerül erre a telefonra, akkor igencsak megszorongathatja a többi gyártó felsőkategóriás készülékeit. Helyi idő szerint (Kína) Július 31.-én 15:00-kor kerül sor a bemutatóra. Ti is kíváncsian várjátok a bemutatót?

Forrás: Pocketnow

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s