Segítsünk együtt a hajdúnánási családnak!

Egy nem megszokott cikk következik most a blogon, mely ugyan nem kapcsolódik szervesen a telekommunikációhoz, azonban szeretném azt elérni, hogy minél több segíteni tudó és akaró emberhez eljusson ennek a jóravaló családnak a története.

A munkámból kifolyólag ismerkedtem meg Nagy Jánossal és kedves nejével. Egy életvidám és hihehetlenül pozitív életfelfogású párt alkotnak ők ketten. Nemsokkal később pedig volt szerencsém megismerkedni a lányaikkal is. A találkozás után mérhetetlen tiszteletet éreztem, hogy milyen türelemmel, szeretettel és odaadással viseltetnek egymás iránt nehéz helyzetük ellenére is. Így amikor először a látóterembe került a cívishíren megjelent cikk, úgy éreztem, ha valakik megérdemlik a figyelmet és a segítséget, az a Nagy család.

A Nagy család

A küzdelmes hétköznapok az utóbbi időben további plusz terheket róttak a családra, minek hatására Jánosnak sérve alakult ki, amit nemrég meg is kellett operálni. A legsürgősebb és egyben legnagyobb segítséget egy új speciális gépjármű jelentené a családnak, amivel a kerekesszékekkel együtt lehetne szállítani a lányokat. Jelen körülmények között azonban a vásárlás segítség nélkül nem valósulhatna meg kellő anyagi forrás híján. Pár napja már a Tények is bemutatta őket és sokan segítenek, illetve segítettek már a Nagy családnak. Tisztelettel kérjük olvasónikat is, hogy hallgassanak a szívükre és lehetőségeikhez mérten támogassák a lányok mindennapjainak megkönnyítését. A blog is készül egy speciális meglepetéssel, melyet hamarosan át is adunk számukra. Mindenkinek előre is köszönjük a hozzájárulását!

Nagy János
számlaszám:
11600006-00000000-93772143
IBAN kód: HU87
SWIFT kód: GIBA HUHB
Közlemény: adomány 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s