Nálunk járt gyorsteszten: Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Nemrégiben már volt szerencsém kipróbálni a Xiaomi Redmi Note 8T, valamint a Xiaomi Mi Note 10 Lite készüléket. Mivel előzőleg elégedett voltam a tesztalanyokkal, emiatt izgatottan vártam a lehetőséget, hogy kezeim között tudhassam ezt az eszközt is. Górcső alatt Redmi Note 9 Pro képességei:

A készülék 6,67″-os kijelzője 1080×2400-as felbontásra képes 395-ös pixelsűrűség mellett, mely kellemes tartalom megjelenítést biztosít az Adreno 618 grafikus gyorsítóval egyetemben. Továbbá a készülék gördülékeny működését egy Snapdragon 720G (8 nm) típusú processzor biztosítja, mellé pedig 6 GB RAM társul. Belső tárhely tekintetében két konstrukció közül választhatunk: 64 vagy 128 GB. A tetemes üzemidőt az 5.020 mAh-es akkumulátor biztosítja és képes a 30W-os gyors töltésre is.

Az előlapon egy 16MP-es selfie kamerát kapunk, míg a hátlapon négy egységet figyelhetünk meg. A főkamera 64 MP-es, ami mellett helyet kapott egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, egy 5 MP-es makró és egy 2 MP-es mélységérzékelő szenzor is. Előzetes beállítások nélkül is szép képeket lehet készíteni a telefonnal. Az adott árszegmensben ezek a képességek abszolút rendben vannak.

Amennyiben mozgóképet szeretnék rögzíteni a készülékkel, elérhető a 4K minőség is 30 FPS beállítással. Full HD esetében lehetőségünk van 60 FPS-sel is videót készíteni. Az előlapi kamerával pedig Full HD-ban 30 FPS-sel rögzíthetünk felvételeket.

A készülék kezelése a nagy kijelző miatt számomra kicsit nehézkes volt, azonban az oldalsó gombba beépített ujjlenyomat olvasó valamelyest kompenzálja ezt. A belső tárhely méretétől függően 77-85.000 Ft között mozog a készülék vételára, melyet ismét nagyon eltalált a gyártó. Így gyakorlatilag egy elég nagy réteget lefedtek az ügyes beárazásokkal. Aki számára a nagy kijelző a fontos és az, hogy jó áron korrekt tudással rendelkezzen az eszköz, akkor nem szabad kihagyni a sorból a Xiaomi Redmi Note 9 Pro mobilját.

One comment

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s