iPhone 12: kiszivárogtak az árak

Előreláthatóan szeptemberben fognak megjelenni az új iPhone 12 készülékek. Azonban a Twitteren már most szivárogtak ki információk arról, hogy valószínűleg mennyire mélyen is kell majd a zsebünkbe nyúlni, amennyiben szeretnénk egy új iPhonet magunkénak tudni.

A hálózatok tekintetében 4G-s illetve 5G-s variánsok is elérhetőek lesznek, így sejthető az, hogy öt különböző árú és tudású készüléket készül piacra dobni az Apple.

Még áprilisban jelent meg egy másik kiszivárgott információ is, mely szerint a legolcsóbb 5G képes modell ára megközelítőleg 200.000 Ft lesz, addig a legdrágább típust 350.000 Ft körüli áron vásárolhatjuk meg.

Elmondható az, hogy a gyártó szinte mindegyik árszegmensben elő fog rukkolni egy típussal. A legolcsóbb 4G-s (LTE) képes iPhone 12 már cirka 175.000 Ft összegért lesz elérhető, míg a legdrágább 5G képes iPhone 12 Pro Max-ot nagyjából 350.000 Ft-ért vásárolhatjuk meg a közeljövőben. Reméljük, hogy az adók miatt jelentős drágulás nem lesz tapasztalható, mert az új iOS14 szoftverrel és ezzel az árazással igazán ütőképes termékcsalád láthat napvilágot szeptemberben.

Forrás: Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s