Közzétették az iOS 14-et támogató készülékek listáját

Mindig sarkalatos pont az Apple termékeket használók körében az új szoftver érkezése, aminek hatására több kérdés is megfogalmazódik az emberekben. Vajon megéri frissíteni az eszközt? A régebbi típusok is támogatottak lesznek? Frissítés után is gördülékenyen fog működni a készülék? Ezekre a kérdésekre sok esetben csak a hivatalos bemutató után kapunk válaszokat. A “The Verifier” a korai fejlesztői kódból kinyert nyomok alapján következtetett, hogy melyek lesznek azok a típusok, amelyek továbbra is megkapják a szoftveres támogatást.

Az Apple idei fejlesztői konferenciája (WWDC) június 22-én kerül megrendezésre, természetesen online formában. Ekkor hull le a lepel az új iOS 14 béta verziójáról, a stabil rendszerszoftver kiadása pedig az iPhone 12 debütálásával fonódhat össze, melynek megjelenése szeptemberre datálható. Jó hír a felhasználók számára, hogy nagy valószínűséggel minden olyan eszköz támogatni fogja az új rendszert, ami képes jelenleg futtatni az iOS 13-at. Lássuk is a támogatott készülékek listáját:

Amennyiben így lesz, az nagy respekt az Apple-nek, mivel szerepel a listán a jócskán veteránnak számító iPhone SE, iPhone 6S illetve 6S plusz készülék is. Ezek a modellek 2015 és 2016 között jelentek meg, így ennek fényében igazán becsülendő dolog, hogy a cég nem hagyja őket támogatás nélkül. Az viszont kétségtelen, hogy számukra ez lesz az utolsó elérhető nagyobb frissítés.

Az még kérdéses, hogy pontosan milyen új funkciókkal és dizájnnal fog minket az iOS 14 rendszerszoftver megörvendeztetni, így mivel ezek a részletek még homályosak, nem szeretnénk találgatásokba bocsátkozni. Addig is amíg nem rendelkezünk plusz információkkal, kíváncsian várjuk a júniusi bemutatót.

Forrás: GSMArena

One comment

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s