Most már hivatalos: júniusban jelenik meg a Samsung Galaxy A21s!

Korábban már írtunk a Samsung Galaxy A széria belépőkategóriás tagjáról, a Samsung Galaxy A21-ről, amely máris átesett egy ráncfelvarráson, így június 19-én kerül bemutatásra a Samsung Galaxy A21s!

Kicsit olyan érzésem van, mintha a Samsung egyforma sablonban gyártotta volna le a készülékeit, csak különböző belső tulajdonságokkal. Ami nem feltétlenül baj, hiszen manapság nehéz valami teljesen új és egyedi dizájnt kitalálni, viszont jelenleg még az erre való törekvés sem érzékelhető. Azonban jóval 100.000 Ft alatt csábító ajánlat lehet az A21s, amennyiben vállalunk némi kompromisszumot.

A 6.5″-os HD+ AMOLED Infinity-O Display kijelző alatt egy Exynos 850 processzor található, és több lehetőségből választhatunk a RAM/ROM kombinációk tekintetében, melyek a következők: 3GB RAM / 32 GB ROM, 4GB RAM / 64 GB ROM és 6GB RAM / 64 GB ROM. Az ujjlenyomat érzékelő a hátoldalon kapott helyet, valamint a 3.5 mm-es Jack csatlakozó sem maradt ki a mobilból.

Az előlapon egy 13 MP-es kamera segítségével lőhetjük a selfiket, míg a készülék hátuljára négy szenzor került. A főkamera 48 MP-es, míg mellette megtalálható egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélységérzékelő objektív. Az akkumulátor tekintetében pedig egy tekintélyes 5.000 mAh kapacitású telepet kapunk, ami 15W-os gyors töltésre képes. Amennyiben eltekintünk az 5G hiányától, és megnézzük az eszköz egyéb paramétereit, egy jó kis best buy készülékkel bővülhet a Samsung Galaxy A család.

Forrás: GSMArena

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s