Samsung Galaxy S20 Ultra egy felhasználó tollából.

Amióta megjelent a gyártó egyik legújabb zászlóshajója az S20 Ultra, kapnak hideget-meleget a készülék hibái miatt. A puding próbája ahogyan mondják minden esetben az evés, így a mostani cikk egy kicsit rendhagyó. Volt már azonban erre példa a blog életében, hogy egy felhasználó tapasztalatait tette közzé, mégpedig egy másik Samsung készülék az, S10 Lite esetében.


“A kijelzője számomra gyönyörű, élénk és élethű színek fogadnak. A 120 Hz-es képfrissítést nem használom, csak ha játszok mert nekem elég a 60 Hz-es a normál használathoz ráadásul így is marad a WQHD+ 3200×1440 felbontás. Az akkumulátor egy napig simán kibírja úgy, hogy azért piszkálgatom, és a kijelzőn verőfényes napsütésben is nagyon jól látható az éppen megnyitott tartalom.”


“Nagyon jó képeket csinál, még nappal szembe is! Tényleg zörög a kamera ha rázzuk a telefont, de engem nem zavar (nem kell rázogatni 😄). A digitális zoom 100x-os ugyan, de azzal maximum szórakozni lehet, viszont a 10x-es optikai zoom segítségével jó képeket lehet lőni messziről is! A készülék 8K-s videó felvételére is alkalmas viszont én ezt feleslegesnek érzem egyelőre, hiszen nagyon sok helyet foglal és nem látni telefonon a különbséget a 4K-s és 8K-s videófelvétel között. Persze van már 8K képes TV amin lehetne látni de nekem nincs 😊. Hozzátenném azt, hogy ha 8K-s videót csinálok azt eleve csak a belső memóriára tudja menteni a telefon, mert nem nagyon lehet még kapni olyan memóriakártyát ami képes kezelni a 8K-ban készült videó felvételeket.”

“Ugyan a készülék támogatja az 5G-t viszont ezt a hálózati lefedettségek miatt nem nagyon lehet még itthon kihasználni, de reméljük ez idővel változni fog, és akkor mutatkozik meg igazán, hogy az eszköz mire képes ilyen téren. Az akkumulátor kapacitsáa 5000 mAh, mely ahogyan már említettem egy napot bír ki normál használat mellett 60 hz-en. A dobozban csupán a 25W-os töltőt találjuk, véleményem szerint közel félmillióért beleférhetett volna egy 45W-os is, de sebaj mivel így is elég gyorsan, kb. egy óra alatt feltölt 0%-ról 100%-ra a mobil. Véleményem szerint nem jó mindig a szupergyors töltést erőltetni, és néha inkább ki is kapcsolom, a lassú töltést használom.”

A kép készítője: Szelicsán Krisztián


“A verdict: én nagyon megvagyok vele elégedve, és két évig biztos kitart majd valamint kiszolgálja az igényeimet. Ezt megelőzően egy S9+ típusú készüléket használtam amit imádtam,de haladni kell a korral!” Köszönjük szépen a beszámolót Szelicsán Krisztiánnak és reméljük tudtunk segíteni azoknak a döntésben, akik ezt a típusú készüléket szeretnék megvásárolni a közeljövőben!

One comment

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s