Májusban felfedi magát az LG Velvet!

Középkategóriás készüléket készül villantani május 7-én az LG. Eddig a zászlóshajó kategóriában próbálkozott a gyártó több-kevesebb sikerrel, így ezen változtatva jelenleg a középmezőnyben szeretnének sikereket elérni.

A készülék egy OLED 6,7″-os kjelzővel érkezik majd és 8 GB RAM teljesít benne szolgálatot 128 GB tárhelyen, egy Snapdragon 765 típusú processzor társaságában. Az energiaellátásért pedig egy 4.300 mAh-es akkumulátor lesz a felelős, mely esetében a gyors illetve vezeték nélküli töltés képességéről még nem esett szó

Forrás: LG

Az előlapon egy 16 MP-es selfie kamera kapott helyet, míg a hátlapon négy szenzort figyelhetünk meg. A főkamera 48MP-es, melyet egy 8 MP-es széles látószögű és egy 5 MP-es mélységérzékelő kamera támogat.

Ráadásul nem csak 5G képes a készülék, hanem látható rajta a jó öreg 3,5 mm-es Jack csatlakozó, valamint ip 68-as tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az LG nagyon igyekezett és feltűnő, mégis ízléses megjelenést biztosítani a Velvet számára és úgy gondolom ez sikerült is nekik.

LG Velvet -Digital Unveiling Invitation

Pontos árakat egyelőre nem közölt még a gyártó illetve azt sem lehet tudni, hogy pontosan mely országokban lesz elérhető az LG Velvet. Valószínűleg első körben Dél-Koreában és Vietnában kerül bemutatásra a készülék, és becslések szerint a nagyjából 500-700 $ közötti árcdéluát kaphat majd. Kevesebb mint két hét van hátra a bemutatóig, melyet online láthatunk majd és türelmetlenül várjuk!

Forrás: PhoneArena

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s