Májusban érkezik a legújabb Nokia!

A gyártó hivatalosan is bejelentette a legújabb üdvöskéjét, ami ráadásul az első 5G-s készüléke, így érkezik a Nokia 8.3 ami nagyobb kijelzővel fog rendelkezni mint a Lumia 1520!

Jól tudjuk, hogy a Nokia neve az utóbbi években jócskán megkopott, azonban a gyártó továbbra sem adja fel és most májusban kerül bemutatásra a legújabb 5G-s készüléke. Jelenlegi adatok szerint a RAM és a tárhely tekintetében egy 6/64 GB és 8/128 GB-es variáns lesz majd elérhető, egy Snapdragon 765G 5G-s processzorral karöltve.

A készülék hátlapján jól látható, hogy a ZEISS-el továbbra is együttműködnek azonban a partneri kapcsolat már nem exkluzív, hiszen a Sony Xperia 1 II-ben is ZEISS optika figyelhető meg. Az előlapon egy 24 MP-es szenzor teljesít majd szolgálatot, míg a készülék hátlapján egy 64 MP-es főkamera, egy 12 MP-es ultraszéles látószögű, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység érzékelő kamera helyezkedik el.

A készülék megközelítőleg 200.000 Ft. környékén lesz elérhető ami egy kicsit borsos, hiszen ha belegondolunk hasonló specifikációkkal rendelkezik a korábban már bemutatott Xiaomi MI 10 Lite, amire már egy jóval barátibb árcédula került. Véleményem szerint nem rossz az irány a Nokia részéről, azonban egy jelentős árcsökkentés szükséges lehet amennyiben tobb potenciális vásárlót szeretnének bevonzani.

Forrás: GSMArena

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s