Samsung S10 Lite, vagy mégsem annyira Lite?

Amikor a Samsung tavaly megalkotta az S10 családot, az S10e volt az alternatíva annak, aki nem engedhette meg magának a drágább változatokat.

Most azonban a gyártó gondolt egyet, és megjelentette az S10 Lite változatát, amivel kicsit összezavarta a nagyközönséget, hiszen eddig az S10e készülékről hittük azt, hogy az a Lite változat.

Azonban a specifikációkat figyelembe véve, nem is igazán beszélhetünk Lite verzióról, hiszen több dologban is erősebb, mint a korábban megjelent S10 testvére. Ide sorolhatjuk a nagyobb akkumulátor teljesítményt, és a 45W-os gyorstöltést.

A kijelzőt tekintve pedig nagyobb méretről beszélhetünk, mint az S10+ esetében, hiszen 6.7”-os panelt kapunk FHD+ (1080×2400) felbontással.

Ebben a méretes készülékben 6 GB RAM teljesít szolgálatot, egy Snapdragon 855 processzor társaságában, 128 GB tárhellyel karöltve.

A készükén hátlapján egy 48 MP-es és egy 12 MP-es kamera található, még az előlapi szenzor, 32 MP.

Összességében egy jól összerakott, készüléket kaptunk a Samsungtól ismételten, hiszen az S10 minden tudását megspékelte a gyártó egy nagyobb kijelzővel, így most ez a legméretesebb panel az S családban jelenleg.
Kíváncsian várjuk, hogy pontosan mekkora szeletet is fog az eszköz kihasítai magának a mobilos piacból.