Megérkezett a Samsung Galaxy A71!

Ahogyan már korábban is említettük a Samsung Galaxy A51 esetében a ráncfelvarrásokat a Samsung részéről, nincs ez másképp az A70 esetében sem. Lássuk nagyvonalakban, hogy mit is várhatunk a Samsung Galaxy A71-től.

2019 az A70 a második legnépszerűbb készülék volt a gyártó A szériás készülékei között, ami nem is csoda, hiszen remek üzemidővel, szép kijelzővel és nagyszerű kamerával rendelkezett.
Az A51-el összehasonlítva az idei modellt, 6.5” helyett 6.7” -os kijelzővel rendelkezik, egy erősebb 8nm-es 730-as Snapdragon processzort kapott, nagyobb akkumulátor kapacitással és gyorsabb töltési idővel rendelkezik, valamint 8 GB RAM került a készülékbe.

A hátlapi kamerákat tekintve, kapunk egy 64MP-es főkamerát, egy 12 MP-es széles látószögűt, egy 5 MP-es macro és egy 5 MP-es mélységérzékelő szenzort. Az Előlapra pedig egy 32 MP-es kamera került.

Lássuk az unboxing videót


Nagyon szépen és igényesen megtervezett készülékekből válaszhatunk, amikor a Samsung  A szériás eszközeiről beszélünk, a remek üzemidőről és a kiváló fotózási és videó készítési lehetőségekről még nem is beszéltünk.
Valamint a 3.5 mm-es jack csatlakozó feltámasztása is egy jó húzásnak tűnik!
Az android 10-es rendszerrel karöltve, úgy tűnik ismét kaptunk egy jól összerakott készüléket a Samsungtól.

Forrás: GSMArena